Η Τρία Δέλτα Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη όπου παραμένει μέχρι σήμερα, με αρχικό όραμα την συνολική τροφοδότηση πλοίων και αργότερα κάθε χώρου μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering, εστιατόρια κλπ.).
Το πρώτο της προϊόν γεννήθηκε από την εξαγορά ενός εργοστασίου παραγωγής φρέσκου σκόρδου και σιγά-σιγά εμπλούτισε το κωδικολόγιο της μέσα από συνεργασίες με γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Το 2007-2008 η Τρία Δέλτα ξεκινάει να εντάσσει στην γκάμα των προϊόντων της και προϊόντα με δική της ιδιωτική ετικέτα, δημιουργώντας δύο κατηγορίες προϊόντων, τα MasterCuisine και MezeMenu, όπου σήμερα καλύπτουν σχεδόν όλες τις κατηγορίες του καταλόγου, παρουσιάζοντας μία άλλη προοπτική στους επαγγελματίες του χώρου.