Τηλέφωνο +30 210 94 14 340

Υποστήριξη

De Paris ινστιτούτο αισθητικής - Νεανικό δέρμα για πάντα

Λίγα λόγια για μένα…. – De Paris

Λέγομαι Αναστασίου- Καρδαρά Δήμητρα και είμαι show more

+30 +30 211 40 34 277

Home Επικοινωνια Επικοινωνια Θ. ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ 102 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, 11745, Αθήνα, Αθήνα

https://de-paris.gr

Αυτή η επιχείρηση δεν έχει ακόμη αναρτήσεις

Λίγα λόγια για μένα…. – De Paris

Λέγομαι Αναστασίου- Καρδαρά Δήμητρα και είμαι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών του τμήματος Κοσμητολογίας και Αισθητικής, έχοντας πια αποκτήσει πολυετή πείρα στον τομέα της αισθητικής. Η αισθητική είναι μια επιστήμη όπου για να την ασκήσεις χρειάζεσαι ιατρικές γνώσεις, παράλληλα με τα μαθήματα ειδικότητας, συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση για τις νέες τεχνολογίες, για αυτό άλλωστε είναι ένα παραϊατρικό επάγγελμα. Έχω εργαστεί σε εργαστήρια αισθητικής, σε ιατρεία πλαστικών χειρουργών, σε φαρμακεία και εταιρείες καλλυντικών. Ένα άλλο αντικείμενο, όπου εξειδικεύομαι είναι το επαγγελματικό μακιγιάζ.

Έτσι για ένα διάστημα εργάστηκα στην ΕΡΤ και σε ιδιωτικά κανάλια και ανέλαβα το μακιγιάζ σε σίριαλ, ταινίες και εκπομπές όπως:

΄΄ η ώρα η καλή΄΄
΄΄Μαρία η άσχημη΄΄
΄΄Το πρόσωπο΄΄
΄΄Απόψε κερνάμε εμείς΄΄
΄΄Αυτή είναι η ζωή σου΄΄ κ.α.

Από το 2006 είμαι παράλληλα εκπαιδευτικός στον τομέα της αισθητικής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και λαμβάνω μέρος ως εξετάστρια στις πιστοποιήσεις των πτυχίων. Συγγραφικό μου έργο είναι το ΄΄Επαγγελματικό περίγραμμα του Ειδικού Εφαρμογών Αισθητικής΄΄ , όπου ήμουν η εμπειρογνώμων του έργου. Αυτή τη στιγμή τελειώνω το μεταπτυχιακό μου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και είμαι μέλος των Ελλήνων Λεμφοθεραπευτών Ελλάδος.

This business has no offers to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]

    Create your rate

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις