Τηλέφωνο +30 210 94 14 340

Support

verified

Κατερίνα Παύλου - Sky the Plane with Birds

Advanced Airport with Advanced Planes and VIP Lounge. Restaurants and Cafes are also Available.

Η Κατερίνα Παύλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1960. Σπούδασε Δημόσιο και show more

Mon

ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Αθήνα, Αθήνα

Claim this Business

Η Κατερίνα Παύλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1960. Σπούδασε Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στην Lille της Γαλλίας και πήρε το Master της από το πανεπιστήμιο του Perpignan της Γαλλίας. Μιλάει γράφει και μεταφράζει Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά. Στην πολύπλευρη και μακρόχρονη επαγγελματική της ζωή διετέλεσε από υπάλληλος γραφείου μέχρι διευθύντρια προσωπικού και από ασκούμενη δικηγόρος μέχρι βοηθός καθηγήτρια γαλλικού δημοσίου δικαίου.

Συμμετοχή στο Art Links  in Athens (17-22 Οκτωβρίου 2014) για την παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου “In the beginning there was ‘X’” από τις εκδόσεις Arima publishing που κυκλοφόρησε στην Αγγλική τον Αύγουστο του 2006, ISBN 1-84549-121-1 00899.

Τον Οκτώβριο 2015 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Φερενίκη το βιβλίο της «Ένα σύμπαν μιλφέιγ», ISBN 978-960-9513-43-2.

Από τις αρχές του 2015 έχει την δική της εκπομπή στην βραδινή ζώνη, 23:00-01:00, στο ραδιόφωνο της Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Τον Αύγουστο 2016 μετέφρασε στα αγγλικά το βιβλίο του Αλέξανδρου Βέλιου «Εγώ και ο θάνατός μου, το δικαίωμα στην ευθανασία»,  “Me and my death, the right to euthanasia” by Alexandros Velios, Stergiou Publications, ISBN 978-1-910370-84-1 90000.

Τον Αύγουστο 2018 μετέφρασε στα αγγλικά το «Μυστικά και λιχουδιές για παιδιά που δεν τρώνε» των Ειρήνης Τόγια (Ρένα της φτελιάς), Παύλου Σακκά, καθηγητή ψυχιατρικής στο ΕΚΠΑ και Γιώργου Μουστάκα, παιδιάτρου, “EATING GUIDE FOR FUSSY KIDS” by Eirini Togia (Rena tis Fteias), Pavlos Sakkas, professor of psychiatry and George Moustakas, paeditrician, Stergiou Publications, ISDN 978-1-912315-36-9 52500.

Έχει ταξιδέψει αρκετά και διαμένει από δεκαετίας στην Σαρωνίδα, την οποία δεν θα άλλαζε με κανένα άλλο μέρος του κόσμου.
ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΜΙΛΦΕΙΓ
[Γεννήθηκε …ρυζόγαλο, μεταλλάχθηκε σε μιλφέιγ…]
Όταν η ζωή παίρνει όνειρα αλλά δίνει ελπίδα, όταν παίρνει αγάπες και αφήνει στάχτες, όταν οι άνθρωποι παίρνουν την ελπίδα και τις στάχτες και φτιάχνουν έναν κόσμο με επάλληλα σύμπαντα, σαν το μιλφέιγ…
Δυο γυναίκες από διαφορετικές εποχές, συνδετικός κρίκος ένας φόνος. Και ο πόνος, πάντα παρών, διακριτικά όμως. Και ο αγώνας, για μια καλύτερη ζωή.
Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα και κυκλοφόρησε το 2015 από τις Εκδόσεις Φερενίκη. Θα το βρείτε στα καταστήματα IANOS και Public, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση catpavlou@gmail.com
IN THE BEGINNING THERE WAS X
Η αιώνια διαμάχη των φύλων, που θα έπρεπε να είναι συμμαχία, συμπόρευση, συνεργασία. Επειδή δεν υπάρχει καλύτερος και χειρότερος, ανώτερος και δευτέρας διαλογής, τα δυο φύλα είναι συμπληρωματικά εκ φύσεως.
Η αφορμή για αυτό το βιβλίο ήταν μια επιστημονική ανακοίνωση για τον εκφυλισμό του ανδρικού χρωμοσώματος που μοιραία θα οδηγήσει στον αφανισμό των ανδρών. Πόσο λειτουργικός θα είναι ένας κόσμος unisex ?
Πρόκειται για βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, έχει γραφτεί στα αγγλικά και κυκλοφόρησε το 2006 από τις εκδόσεις Arima Publishing. Μπορείτε να το βρείτε στο amazon.co.uk και στην ηλεκτρονική διεύθυνση catpavlou@gmail.com

DISCOUNT 30%

Private Trip

Limited Time offer

Vivamus vitae quam nisl. Morbi ac tincidunt lacus. Vivamus quis interdum libero, at consectetur elit. Nam ac arcu accumsan, volutpat leo sed, blandit libero. Proin pretium molestie neque, non molestie turpis tincidunt dapibus. Proin scelerisque elementum egestas. Praesent in sagittis sem. Mauris non turpis pretium tellus convallis sodales sit amet quis dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

view Offer
4

send us a message

[recaptcha id:ko class:ko]

Create your rate

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις