Τηλέφωνο +30 210 94 14 340

Υποστήριξη

Investmentsingreece.gr

verified

Φωτογραφίστε το ακίνητό σας 360 μοίρες και δείξτε το σε όλο τον κόσμο!!

Σχετικά με την πώληση η την ενοικίαση του ακινήτου σας παρουσιάζουμε την show more

Mon

10:00 AM - 07:00 PM

Tue

10:00 AM - 07:00 PM

Wed

10:00 AM - 07:00 PM

Thu

10:00 AM - 07:00 PM

Fri

10:00 AM - 07:00 PM

Sat

11:00 AM - 03:00 PM

Sun

ΚΛΕΙΣΤΟ

2103414340

Αθήνα, Συγγρού 230

https://investmentsingreece.gr

Αυτή η επιχείρηση δεν έχει ακόμη αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν εικόνες προς εμφάνιση

Σχετικά με την πώληση η την ενοικίαση του ακινήτου σας παρουσιάζουμε την μοναδική , αποτελεσματική και οικονομική λύση.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή και πρακτική .
Στην Ελλάδα η αγορά ακινήτων είναι σχεδόν ανύπαρκτη , και όσο οι πολιτικές και οι οικονομικές εξελίξεις συνεχίζονται σε αυτούς τους ρυθμούς τα πράγματα θα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
Άρα η στόχευση είναι έλληνες εξωτερικού και γενικά ξένες αγορές.
Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται είναι πως θα δείξουμε ακριβώς το ακίνητο σε κάποιον που είναι μακριά έτσι ώστε να αντικαταστήσουμε την φυσική του παρουσία .
Το πρόβλημα αυτό το λύνουμε με τα παρακάτω βήματα .
Φωτογραφίζουμε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με πανοραμική φωτογράφιση υψηλής ευκρίνειας 360 μοίρών έτσι ώστε ο υποψήφιος πελάτης σας να περιηγηθεί αυτόματα ή δυναμικά σε όλο το ακίνητο σαν να βρίσκεται εκεί.
Εμπλουτίζουμε με πληροφορίες και πρόσθετες φωτογραφίες τόσο από το ακίνητο όσο και από την περιοχή στο να λύσουμε λογικές απορίες και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε ένα πλήρη δελεαστικό πακέτο για κάθε εν δυνάμει πελάτη.
Στην συνέχεια το ανεβάζουμε στο internet ,έχετε μια διεύθυνση (link) όπου μόνοι σας και με συμβουλές μας να το προωθήσετε σε όλο τον κόσμο.
Ταυτόχρονα κάνουμε καταχώρηση στο www.investmentsingreece.gr σε τρεις γλώσσες ελληνικά, αγγλικά, ρώσικα, με μεγάλη επισκεψιμοτητα και πάνω από 65 χώρες .
Η αμοιβή μας είναι μόνο η φωτογράφηση και το συνολικό πακέτο για την ανάρτηση στο διαδίκτυο και δεν έχουμε καμία απαίτηση όταν το ακίνητο σας πουληθεί.
Εναλλακτικά μπορείτε δωρεάν να καταχωρήσετε την αγγελία σας στο www.investmentsingreece.gr εσείς , με ότι φωτογραφικό υλικό έχετε και φυσικά περιγραφή του ακινήτου .
Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε εξοικείωση με τους υπολογιστές στείλτε μας το υλικό και θα το αναρτήσουμε εμείς δωρεάν για εσάς .

This business has no offers to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]

    Create your rate

    Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις