Τηλέφωνο +30 210 94 14 340

Υποστήριξη

Νικόλαος Δ. Σιμόπουλος

verified

Οδοντίατρος Κέρκυρα

Ονομάζομαι Νικόλαος Δ. Σιμόπουλος και είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου show more

+30 2661031741

Κέρκυρα, Κέρκυρα, Μητροπολίτου Μεθοδίου 7

Αυτή η επιχείρηση δεν έχει ακόμη αναρτήσεις

Ονομάζομαι Νικόλαος Δ. Σιμόπουλος και είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας από το 2004. Γεννήθηκα στην Κέρκυρα στις 25/10/1975 όπου τελείωσα με επιτυχία την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στη συνέχεια έδωσα εξετάσεις στο κρατικό Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου “Caroll Davilla” όπου με δέχτηκε στην Οδοντιατρική και Στοματολογική σχολή διάρκειας 6 ετών. Φοίτησα από το 1994 έως το 2000 όπου μου απονεμήθηκε ο τίτλος “Doctor – Medic / Stomatolog” (χειρούργος Οδοντίατρος). Απέκτησα επίσης δίπλωμα για την Ρουμάνικη γλώσσα με δυνατότητα να διδάξω καθώς επίσης κατέχω δίπλωμα Αγγλικής γλώσσας (F.E.E. Cambridge) και Ιταλικής. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα έδωσα γραπτές εξετάσεις για την αναγνώριση του πτυχίου μου της αλλοδαπής όπου τελείωσα με επιτυχία(ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ.)
Από το 2000-2004 παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων της εταιρείας «Οδοντοστοματολογικής Έρευνας Ελλάδας» στα πεδία της Ενδοδοντίας, Περιοδοντολογίας, Προσθετικής και πολλών άλλων όπως επίσης συμμετείχα σε πολλά ανεξάρτητα σεμινάρια και συνέδρια ανά την Ελλάδα για την έγκυρη και σωστή ενημέρωση των γνώσεών μου που αφορούσαν τις τελευταίες εξελίξεις στην Οδοντιατρική. Από όλα τα παραπάνω κατέχω του αντίστοιχους τίτλους και διπλώματα. Μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό ξεκίνησα να εργάζομαι στο προσωπικό μου οδοντιατρείο όπου συνεχίζω έως και σήμερα.
Τέλος στην αρχή της προσωπικής μου εργασίας είχα τον καλύτερο δάσκαλο που θα μπορούσε κανείς να έχει, την μητέρα μου Ματούλα Βλάχου – Σιμοπούλου, που ήταν επί 40 χρόνια Οδοντίατρος στην Κέρκυρα.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Οδοντική Χειρουργική (Εμφράξεις – Σφραγίσματα – Απλές και σύνθετες και αισθητικές Εμφράξεις)
 • Περιοδοντολογία (Καθαρισμός δοντιών – Αποτρύγωση)
 • Οδοντική Προσθετική – Ακίνητη και Κινητή (Ακρυλικές και Κεραμικές Στεφάνες)
 • Ενδοδοντία (Απονευρώσεις Μονόριζων και Πολύριζων Δοντιών)
 • Λεύκανση
 • Χειρουργική του Στόματος (Εξαγωγές Οδόντων και ριζών)

 

This business has no offers to display.

send us a message

  [recaptcha id:ko class:ko]

  Create your rate

  Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις